fun
Numarul mesajelor : 14 Data de inscriere : 18/06/2009 Varsta : 34
| Subiect: Reclamatie Adminilor Pacii. Mier Mar 10, 2010 9:35 pm | |
| Sunteti toti praf sunt mici exceptii da majoritatea tineti invers arma in mana. Alfredo pe tine te bate cel mai tare ma acuzi de aim da fara nici o dovada un demo un ss ceva. Fastex juca cu aim a fost prins ai trecut cu vederea. Eu ca te bat la 1 la 1 repede sari cu aim si alte magarii da'o'n masa de treaba joc de 2 ani pe serverul pacii si tot ma acuzi de coduri. Sa-ti mai zic ceva numai da admin la toti copii retardati numai acuza playerii de coduri daca tu nu stii sa joci calumea.
PS. Respect adminilor care'si fac treaba chit ca'i mica lista la asta. | |
|
aiauzitdemine
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 02/08/2009 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Adminilor Pacii. Mier Mar 10, 2010 10:06 pm | |
| asta e Rodul ca toti copilasi de 14-15 ani au admin..datorita ca tin cate 20-30 de redirecte inainte sa se duca la scoala si dupa ce vin aksa de la 6 la 10 k le da mami stingerea la calculator. Dati in continuare admine la toti copii..parca era vorba la cererea aia de admin ca dati admine la cei kre au Steam? unde apare asta? in afara de v3v si tanny kre era..nu mai vad niciun admin care sa aibe steam?..nu k intotdeauna steamu ar schmba un jucator, da cine are steam nu il are degeaba cat despre tine Fun te-am admirat mereu cum joci, poate imi lasi un id de steam:) | |
|
fun
| Subiect: Re: Reclamatie Adminilor Pacii. Mier Mar 10, 2010 10:32 pm | |
| Degeaba ai steam si eu am steam si tot mi-a dat ban am pgl gui nu am config joc default si el crede ca am cine stie ce aim sau alte porcarii. fun90 e id-ul de steam. | |
|
aiauzitdemine
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 02/08/2009 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Adminilor Pacii. Mier Mar 10, 2010 10:52 pm | |
| | |
|
max3semne89
Numarul mesajelor : 27 Data de inscriere : 25/07/2009 Varsta : 35 Localizare : undeva-n Balcani
| Subiect: Re: Reclamatie Adminilor Pacii. Mier Mar 10, 2010 10:56 pm | |
| | |
|
LiFe Membru de Onoare
Numarul mesajelor : 78 Data de inscriere : 04/07/2009 Varsta : 33 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Reclamatie Adminilor Pacii. Mier Mar 10, 2010 11:01 pm | |
| eu am 15 ani de fapt acuma sa va zic varsta mea..... sandala poate confirma
si daca vi se pare ca nu mi-am facut treaba asta e.... oricum ce treaba sa fac daca fac un ss de ce il fac? daca vreau sa dau o mapa la vot vine vev si schimba direct? daca vreau sa dau un gaga vine altu si il scoate cate si mai cate...... | |
|
fun
| Subiect: Re: Reclamatie Adminilor Pacii. Mier Mar 10, 2010 11:27 pm | |
| Welcome to thunder serverul tuturor posibilitatilor PS. Epica e gluma cu cfg de 1 gb )=)) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Adminilor Pacii. | |
| |
|