Thunders.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Thunders.idle.ro

thunders.idle.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Gametracker
Ultimele subiecte
» Reclamatie eCodat!?
Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeSam Noi 13, 2010 3:02 am Scris de Tweety-girl

» eCodat!?
Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeSam Noi 13, 2010 2:57 am Scris de Angel

» Sami scoateti si mie banul
Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeSam Oct 02, 2010 5:33 pm Scris de igOr

» Vreau unban
Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeLun Apr 05, 2010 10:40 pm Scris de Mrs

» CERERE UNBAN
Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeJoi Apr 01, 2010 11:07 pm Scris de danutz

» death angel nu stie sa foloseasca adminu
Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeDum Mar 28, 2010 5:26 am Scris de juravleflorin

» death angel jos
Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeDum Mar 28, 2010 5:04 am Scris de juravleflorin

» death angel nu stie sa foloseasca adminu
Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeDum Mar 28, 2010 5:00 am Scris de juravleflorin

» Cerere Unban
Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeVin Mar 26, 2010 6:03 pm Scris de Cotici.

Mp3 Player
Top postatori
™FastEX™
Reclamație tehn|Q-DefecteD Vote_lcapReclamație tehn|Q-DefecteD Voting_barReclamație tehn|Q-DefecteD Vote_rcap 
sDn^^^
Reclamație tehn|Q-DefecteD Vote_lcapReclamație tehn|Q-DefecteD Voting_barReclamație tehn|Q-DefecteD Vote_rcap 
CoCosU TurBaT
LiFe
TaNnY
>*s2*<
Faby
SRX_3
mayerwow
cLauDe CeNnI

Reclamație tehn|Q-DefecteD

In jos 
+6
LiFe
™FastEX™
sDn^^^
uNc8iL
fun
memo90frost
10 participanți
AutorMesaj
memo90frost

memo90frost

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 27/05/2009
Varsta : 34
Localizare : Tulcea-Constanta

Reclamație tehn|Q-DefecteD Empty
MesajSubiect: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeLun Mar 01, 2010 1:48 am

Sus In jos
http://www.mygarage.ro
fun

fun

Numarul mesajelor : 14
Data de inscriere : 18/06/2009
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeLun Mar 01, 2010 2:01 am

Acuma stiu de unde veneau capetele alea incredibile. Defected esti nesimtit mare.

A da am mai aflat o chestie esti varza cu tot cu aim:|.Hai aline cu verdictul Very Happy

Ultima editare efectuata de catre fun in Lun Mar 01, 2010 2:13 am, editata de 2 ori
Sus In jos
uNc8iL

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 24/02/2010
Varsta : 30
Localizare : cLuJ-NaPoCa

MesajSubiect: Re: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeLun Mar 01, 2010 2:02 am

Mereti ma =)) STEAM : DUREX15 Wink
Sus In jos
sDn^^^
Owner
Owner
sDn^^^

Numarul mesajelor : 105
Data de inscriere : 23/05/2009
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeLun Mar 01, 2010 2:16 am

Mda... ma gandeam eu ca trebuie sa aive ceva dar ma gandeam ca se poate da ni chiar asa... bv nam bine ai lucrat aici gg Neutral
Sus In jos
https://thunder.catsboard.com/portal.htm
™FastEX™
Membru de Onoare
Membru de Onoare
™FastEX™

Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 04/06/2009
Varsta : 37
Localizare : Deva

MesajSubiect: Re: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeLun Mar 01, 2010 10:31 am

urmeaza sa pun eu un demo cu v3v cu aim si wall dar sasa nu luati masuri asa k nu-l pun:)
Sus In jos
http://www.biker-shop.ro
LiFe
Membru de Onoare
Membru de Onoare
LiFe

Numarul mesajelor : 78
Data de inscriere : 04/07/2009
Varsta : 33
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeLun Mar 01, 2010 6:01 pm

fastex asa am patit si eu pe srv pe care admina cristi acum 2 ani

il prinsesem pe cel mai bun de acolo cu demo... dar nu oricum

bagasem un wall si am iceput recordul si ma uitam atent se uita la coltul peretelui si cand iesea bang....si tot o tinea pe a lui ca are casti...

si toti iceau ca n-are cod ca n-are cod..... si pana la urma am renuntat pe moment... si dupa jumatate de an in sfarsit l-am prins

deci fastex daca ai materialul pune-l si dupaia mai vedem
Sus In jos
>*s2*<

>*s2*<

Numarul mesajelor : 47
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 30
Localizare : tulcea

MesajSubiect: >*s2*<   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeLun Mar 01, 2010 6:22 pm

Bravo !!!! Nu merita codatii ajtia sa aibe cs in calculator !!
Sus In jos
CheF
Owner
Owner
CheF

Numarul mesajelor : 35
Data de inscriere : 23/05/2009

MesajSubiect: Re: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeLun Mar 01, 2010 7:45 pm

Fastex char vreau sa vad demo ala de zici u de el sa mor de ras putin

pe V3V nu o sa il vezi cu wall in viata ta garantez eu
Sus In jos
https://thunder.catsboard.com
™FastEX™
Membru de Onoare
Membru de Onoare
™FastEX™

Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 04/06/2009
Varsta : 37
Localizare : Deva

MesajSubiect: Re: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeLun Mar 01, 2010 11:14 pm

sa-mi dai buzz pe mess sa-ti arat cum trage prin perete chiar unde e playeru...si ii sare tinta...a profitat k erau doar 2 Vs 2 ceva de genu inca mai da si hs prin perete...cauta-ma.app l-am mai prins si yo cu mayerwow sau n3on nu mai stiu care cand era thunderu inainte aveam zeu k el yo i-am dat imunitatea jos si n3on sau mayer nu mai stiu a facut poza...si tot ziceam sa dee pozele el zicea dupa ce gata de jukt si cand ni le-a trimis ni le-a trimis editate:)) si iara nu sa luat masuri...infine nush ce rost mai are sa-l postez eu knd il vad pe srv ma pun frumos spectate...
Sus In jos
http://www.biker-shop.ro
CoCosU TurBaT

CoCosU TurBaT

Numarul mesajelor : 82
Data de inscriere : 21/02/2010
Varsta : 27
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeMar Mar 02, 2010 2:32 am

bhei nu vreau sa va aud unii pot juca chiar ff bine si is facuti codati......
cat despre ce a zis s2 are dreptare codatii ca mine nu ar trebui sa aiba CS de aceeea l-am sters:D Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_exclaim Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_exclaim
Sus In jos
TaNnY
Owner
Owner
TaNnY

Numarul mesajelor : 67
Data de inscriere : 22/07/2009
Varsta : 32
Localizare : buzau

MesajSubiect: Re: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitimeMier Mar 03, 2010 12:55 am

cand il mai prindeti prindeti ban
TC
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamație tehn|Q-DefecteD   Reclamație tehn|Q-DefecteD Icon_minitime

Sus In jos

Reclamație tehn|Q-DefecteD
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie By Nex
» Reclamație FastEX
» Reclamatie Meryse
» Reclamatie droOanga
» Reclamație Sandala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum