| Idee -> cititi TOTI | |
|
+9fLr^ CheF Gnomepants xIN^ n3oDyke ™FastEX™ LiFe sDn^^^ Faby 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Faby
Numarul mesajelor : 47 Data de inscriere : 17/06/2009 Varsta : 30 Localizare : Negoiesti-Craiova
| Subiect: Idee -> cititi TOTI Mar Feb 23, 2010 12:24 am | |
| Salutare ma numesc Daniel, am 16 ani si am si eu o micutza comunitate de cs(nu dau adresa ca nu vreau sa fac reclama...). Ma gandeam de o aliere sa formam o comunitate mai mare "Thunder Community" si poate luam si un domeniu .ro .com .info . net etc.... :X Ziceam sa ne aliem si din 2 sa facem 1 :X:X ce parere aveti? Am ales sa postez pe forum deoarece am vrut sa vad parerea fiecaruia dintre voi... | |
|
| |
sDn^^^ Owner
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 23/05/2009 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mar Feb 23, 2010 1:54 am | |
| nu stiu man sa vedem... cum osa facem cu sv asta prima data si dupaia vedem si de comunitati.... | |
|
| |
Faby
Numarul mesajelor : 47 Data de inscriere : 17/06/2009 Varsta : 30 Localizare : Negoiesti-Craiova
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mar Feb 23, 2010 2:01 am | |
| da frate stiu la ce te gandesti.... dar va fi serverul comunitatii :X si dak luam domeniu facem si nume(hosturi) de servere cu nume-server.nume comunitate.nume domeniu (ex: server.thunder.ro) dak ma intelegi.... intra putin pe mess si dami un buzz id meu daniel_baiat_dulce vezi ca ai id meu | |
|
| |
LiFe Membru de Onoare
Numarul mesajelor : 78 Data de inscriere : 04/07/2009 Varsta : 33 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mar Feb 23, 2010 2:42 am | |
| dar stii ca domeniul costa nu ) mai intai sa facem srv ce a fost sa ne facem reclama si apoi pe astia cu mini-servere vor plati pt domeniul nostru si 10 lei pe luna e bine si daca avem sa zicem 6-7 servere ne [permitem si numele de host adica stii inseamna host cu ( nume.thunder.ro ) ? inseamna sa avem un site thunder.ro pe care daca ma lasati vi-l fac eu cu html-ul si fac un fel de pagina redirect care la 5 secunde te redirecteaza pe forum si acela s afie domeniul, numa ca el costa ...... ideea e buna , dar nu acum mai asteapta un pic, pun pariu ca serverul ala e mai jucat decat al nostru......... noi avem nevoie de timp reclama si redirecte pt ca intr-o luna sa ajungem la 40-50% din ce a fost si atunci putem sa zicem ca stam destul de bine .... | |
|
| |
™FastEX™ Membru de Onoare
Numarul mesajelor : 142 Data de inscriere : 04/06/2009 Varsta : 37 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mar Feb 23, 2010 6:20 am | |
| faby spunele man cine ti-a zis:)) sa primesc si yo laude:)) | |
|
| |
n3oDyke
Numarul mesajelor : 35 Data de inscriere : 02/07/2009 Varsta : 33 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mar Feb 23, 2010 7:00 am | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 142 Data de inscriere : 04/06/2009 Varsta : 37 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mar Feb 23, 2010 7:13 am | |
| ma dilau yo i-am zis la faby sa-i zica la alfredo nush ce ai vb uh cu alf da yo am vb cu faby pe mess... | |
|
| |
xIN^
Numarul mesajelor : 19 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti
| |
| |
Faby
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mar Feb 23, 2010 8:00 pm | |
| | |
|
| |
Gnomepants
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 32 Localizare : Cluj
| Subiect: re Mar Feb 23, 2010 10:07 pm | |
| Personal Fabi mi se pare ca ai prezentat problema cam ambiguu, ignorand anumite aspecte ale problemei.Domeniul mi se pare cea mai mica problema si sincer nu prea conteaza. Cel mai complicat e ca cele doua adrese sa aiba radacina comuna atat din punct de vedere al core-lui cat si al adresei, mai ales ca trebuie ca thunder si svul tau sunt eterogene:P. Un alt aspect este bagajul cu care vi tu(staff,cerintele tale,pretenti) si cele cu care vine thunder:P
Problema e mult mai complicata si mai sisifica decat pare, de aceea decizia trebuie luata de alfredo sapient:P , mai ales ca trebuie sa ne punem problema ipotetica ce se intampla daca la un momendat vreti sa o luati fiecare pe drumuri diferite din cauza unei probleme? sau care e statul dintre tine si alfredo?
p.s Nice to see you Life:P | |
|
| |
CheF Owner
Numarul mesajelor : 35 Data de inscriere : 23/05/2009
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mier Feb 24, 2010 12:04 am | |
| Intrebare: Voi va dati seama ce vorbiti?
Cum sa faci comunitate ma sv deabia merge si va ganditi la inca 5-6 ... ma mir ca nu va venit vreo idee sa faceti un campionat de cs sa intreceti PGL. Ca sa faci asa ceva trebuie sa ai cel putin 6-7 oameni cu experienta nu pusti de 14-15 ani care cand vede ca si-a luat hs baga rpd wallu.. sau cu admini care au cerut adminul doas sa scrie cu verde sa creada ceilaltu ca e mai "smecher"...
Sfat: Trezitiva!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mier Feb 24, 2010 1:41 am | |
| Chef daca ziceam yo asa cv ma huiduiau toti:)) | |
|
| |
n3oDyke
Numarul mesajelor : 35 Data de inscriere : 02/07/2009 Varsta : 33 Localizare : Constanta
| |
| |
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mier Feb 24, 2010 2:08 am | |
| in loc sa-l inchizi scri ...aaa am uitat k nu sti cum=))) Glumesc:D | |
|
| |
LiFe Membru de Onoare
Numarul mesajelor : 78 Data de inscriere : 04/07/2009 Varsta : 33 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mier Feb 24, 2010 3:04 am | |
| copii eu am punctat tot ce ati zis voi mai ales inger : DOMENIU COSTA ........ si cine plateste ca doar nu-l lasama pe alfredo asa de izbeliste ( pun pariu c aiar incepeti cu " punem bani toti" si pana la urma facem cacatul praf) SERVERUL NOSTRU NICI NU FUNCTIONEAZA INCA......... si voi va ganditi la comunitate COMUNITATE ....... inseamna ca srv tau sa fie foarte cunoscut si ca multi sa vrea sa-si inscrie serverele pe domeniul nostru si la asta sa va ganditi in minim 1 an asa ca mai baieti treziti-va inger nu te lua de varsta... facem pariu ca un copil de 5 ani e mai inteligent decat mayerwow?? si asa ca exemplu daca te-ai nascut DESTEPT cresti destept daca te-ai nascut PROST ramai prost pana la moarte Si aceasta minunate declaratie ii apartine lui .............................|| .............................|| .............................\./ | |
|
| |
n3oDyke
| |
| |
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mier Feb 24, 2010 6:05 am | |
| tiganu? habar nu am nu l-am mai vaz de mult pe mess!!! | |
|
| |
sDn^^^ Owner
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 23/05/2009 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mier Feb 24, 2010 7:01 am | |
| Daca sunteti asa de angrijorati de sv de ce nu punem toti mana dela mana si luam un HOST pe datorie... si facem un sv cu adevarat bun fara flood si asa mai departe am eu pe cineva care hosteaza redirecte smekere si de asta ma ocup eu numai ca nu ma cam tine Chess-ul sa platesc singur un host la, Laleagane.... Astept reply care sunt interesati dati add la id Thunders_idle si vorbim | |
|
| |
fLr^
Numarul mesajelor : 20 Data de inscriere : 10/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mier Feb 24, 2010 7:18 am | |
| da .. punem mana de la mana si bem pe datorie | |
|
| |
LiFe Membru de Onoare
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Mier Feb 24, 2010 9:40 pm | |
| bagati-l la laleagane
daca dau 5- 10 lei pe luna e bine ? | |
|
| |
sDn^^^ Owner
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Joi Feb 25, 2010 10:45 am | |
| Pana la urma vom vedea noi cum vom face si tot osa luam Host | |
|
| |
LiFe Membru de Onoare
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Sam Feb 27, 2010 1:32 am | |
| stiu un prieten care are host cu 20 lei/luna ) vb serios...............si e lagu sa zic mic daca luam un host de 50 lei iti dai semaa:))=))) | |
|
| |
sDn^^^ Owner
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Sam Feb 27, 2010 9:39 am | |
| mda,, ami dau seama ce host e ala....... | |
|
| |
LiFe Membru de Onoare
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Sam Feb 27, 2010 2:00 pm | |
| am aflat si cine e ala cu hostu de 20lei... adminul tau sandala | |
|
| |
TaNnY Owner
Numarul mesajelor : 67 Data de inscriere : 22/07/2009 Varsta : 32 Localizare : buzau
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI Sam Feb 27, 2010 6:35 pm | |
| dupa ce sv va fi plin atunci se poate vorbi de comunitate..pana atunci e bne asa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Idee -> cititi TOTI | |
| |
|
| |
| Idee -> cititi TOTI | |
|