Thunders.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Thunders.idle.ro

thunders.idle.ro

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Gametracker
Ultimele subiecte
» Reclamatie eCodat!?
Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeSam Noi 13, 2010 3:02 am Scris de Tweety-girl

» eCodat!?
Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeSam Noi 13, 2010 2:57 am Scris de Angel

» Sami scoateti si mie banul
Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeSam Oct 02, 2010 5:33 pm Scris de igOr

» Vreau unban
Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeLun Apr 05, 2010 10:40 pm Scris de Mrs

» CERERE UNBAN
Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeJoi Apr 01, 2010 11:07 pm Scris de danutz

» death angel nu stie sa foloseasca adminu
Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeDum Mar 28, 2010 5:26 am Scris de juravleflorin

» death angel jos
Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeDum Mar 28, 2010 5:04 am Scris de juravleflorin

» death angel nu stie sa foloseasca adminu
Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeDum Mar 28, 2010 5:00 am Scris de juravleflorin

» Cerere Unban
Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeVin Mar 26, 2010 6:03 pm Scris de Cotici.

Mp3 Player
Top postatori
™FastEX™
Idee -> cititi TOTI Vote_lcapIdee -> cititi TOTI Voting_barIdee -> cititi TOTI Vote_rcap 
sDn^^^
Idee -> cititi TOTI Vote_lcapIdee -> cititi TOTI Voting_barIdee -> cititi TOTI Vote_rcap 
CoCosU TurBaT
LiFe
TaNnY
>*s2*<
Faby
SRX_3
mayerwow
cLauDe CeNnI

Idee -> cititi TOTI

In jos 
+9
fLr^
CheF
Gnomepants
xIN^
n3oDyke
™FastEX™
LiFe
sDn^^^
Faby
13 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Faby

Faby

Numarul mesajelor : 47
Data de inscriere : 17/06/2009
Varsta : 30
Localizare : Negoiesti-Craiova

Idee -> cititi TOTI Empty
MesajSubiect: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 12:24 am

Salutare ma numesc Daniel, am 16 ani si am si eu o micutza comunitate de cs(nu dau adresa ca nu vreau sa fac reclama...). Ma gandeam de o aliere sa formam o comunitate mai mare "Thunder Community" si poate luam si un domeniu .ro .com .info . net etc.... :X Ziceam sa ne aliem si din 2 sa facem 1 :X:X ce parere aveti? Am ales sa postez pe forum deoarece am vrut sa vad parerea fiecaruia dintre voi... cheers
Sus In jos
sDn^^^
Owner
Owner
sDn^^^

Numarul mesajelor : 105
Data de inscriere : 23/05/2009
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 1:54 am

nu stiu man sa vedem... cum osa facem cu sv asta prima data si dupaia vedem si de comunitati....
Sus In jos
https://thunder.catsboard.com/portal.htm
Faby

Faby

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 2:01 am

da frate stiu la ce te gandesti.... dar va fi serverul comunitatii :X si dak luam domeniu facem si nume(hosturi) de servere cu nume-server.nume comunitate.nume domeniu (ex: server.thunder.ro) dak ma intelegi.... intra putin pe mess si dami un buzz id meu daniel_baiat_dulce vezi ca ai id meu Wink
Sus In jos
LiFe
Membru de Onoare
Membru de Onoare
LiFe

Numarul mesajelor : 78
Data de inscriere : 04/07/2009
Varsta : 33
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 2:42 am

dar stii ca domeniul costa nu Smile)

mai intai sa facem srv ce a fost Smile sa ne facem reclama

si apoi pe astia cu mini-servere vor plati pt domeniul nostru si 10 lei pe luna e bine si daca avem sa zicem 6-7 servere ne [permitem si numele de host adica stii inseamna host cu ( nume.thunder.ro ) ?

inseamna sa avem un site thunder.ro pe care daca ma lasati vi-l fac eu cu html-ul si fac un fel de pagina redirect care la 5 secunde te redirecteaza pe forum Wink si acela s afie domeniul, numa ca el costa ......

ideea e buna , dar nu acum mai asteapta un pic, pun pariu ca serverul ala e mai jucat decat al nostru.........

noi avem nevoie de timp reclama si redirecte pt ca intr-o luna sa ajungem la 40-50% din ce a fost si atunci putem sa zicem ca stam destul de bine ....
Sus In jos
™FastEX™
Membru de Onoare
Membru de Onoare
™FastEX™

Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 04/06/2009
Varsta : 37
Localizare : Deva

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 6:20 am

faby spunele man cine ti-a zis:)) sa primesc si yo laude:))
Sus In jos
http://www.biker-shop.ro
n3oDyke

n3oDyke

Numarul mesajelor : 35
Data de inscriere : 02/07/2009
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 7:00 am

=)) Fastex ma faci sa rad Smile)) Smile)) Ia intreabal pe Alfredo cine ia zis de Comunitate Smile) sa facem Smile)) sa luam domeniu.ro ca este cel mai bun Very Happy:))) Razz chiar te rog sal intrebi

Ca sa primesc si eu laude :-bd :X:X:X:)) =))=))=)))
Idee -> cititi TOTI Icon_smile Idee -> cititi TOTI Icon_smile Idee -> cititi TOTI Icon_smile Idee -> cititi TOTI Icon_smile Idee -> cititi TOTI Icon_smile Idee -> cititi TOTI Icon_pirat Idee -> cititi TOTI Icon_bounce
Sus In jos
™FastEX™
Membru de Onoare
Membru de Onoare
™FastEX™

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 7:13 am

ma dilau yo i-am zis la faby sa-i zica la alfredo nush ce ai vb uh cu alf da yo am vb cu faby pe mess...
Sus In jos
xIN^

xIN^

Numarul mesajelor : 19
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 5:08 pm

LiFe a scris:

mai intai sa facem srv ce a fost Smile sa ne facem reclama.

...le gaseste mereu life... si in privinta cuvintelor de mai sus sunt si eu de acord...domeniul costa ... DAR PT PRIMA DATA...EU AS SPUNE SA FACEM THUNDERSUL CUM ERA THUNDERUL INAINTE ADICA APORAPE MEREU FULL !
Sus In jos
Faby

Faby

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 8:00 pm

LiFe a scris:

mai intai sa facem srv ce a fost Smile sa ne facem reclama

si apoi pe astia cu mini-servere vor plati pt domeniul nostru si 10 lei pe luna e bine si daca avem sa zicem 6-7 servere ne [permitem si numele de host adica stii inseamna host cu ( nume.thunder.ro ) ?

inseamna sa avem un site thunder.ro pe care daca ma lasati vi-l fac eu cu html-ul si fac un fel de pagina redirect care la 5 secunde te redirecteaza pe forum Wink si acela s afie domeniul, numa ca el costa ......

ideea e buna , dar nu acum mai asteapta un pic, pun pariu ca serverul ala e mai jucat decat al nostru.........

noi avem nevoie de timp reclama si redirecte pt ca intr-o luna sa ajungem la 40-50% din ce a fost si atunci putem sa zicem ca stam destul de bine ....

life esti copil ma?.... dak nu stiam ce e un domeniu la draq mai vprbeam de el? ...... e logic ca dak vrei ceva bun nu poate fi si GRATIS !!!! numai ca aici depinde de cat va tine buzunarul....
Sus In jos
Gnomepants

Gnomepants

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 03/09/2009
Localizare : Cluj

MesajSubiect: re   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 10:07 pm

Personal Fabi mi se pare ca ai prezentat problema cam ambiguu, ignorand anumite aspecte ale problemei.Domeniul mi se pare cea mai mica problema si sincer nu prea conteaza. Cel mai complicat e ca cele doua adrese sa aiba radacina comuna atat din punct de vedere al core-lui cat si al adresei, mai ales ca trebuie ca thunder si svul tau sunt eterogene:P.
Un alt aspect este bagajul cu care vi tu(staff,cerintele tale,pretenti) si cele cu care vine thunder:P

Problema e mult mai complicata si mai sisifica decat pare, de aceea decizia trebuie luata de alfredo sapient:P , mai ales ca trebuie sa ne punem problema ipotetica ce se intampla daca la un momendat vreti sa o luati fiecare pe drumuri diferite din cauza unei probleme?
sau care e statul dintre tine si alfredo?

p.s Nice to see you Life:P
Sus In jos
CheF
Owner
Owner
CheF

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 12:04 am

Intrebare: Voi va dati seama ce vorbiti?

Cum sa faci comunitate ma sv deabia merge si va ganditi la inca 5-6 ... ma mir ca nu va venit vreo idee sa faceti un campionat de cs sa intreceti PGL.
Ca sa faci asa ceva trebuie sa ai cel putin 6-7 oameni cu experienta nu pusti de 14-15 ani care cand vede ca si-a luat hs baga rpd wallu.. sau cu admini care au cerut adminul doas sa scrie cu verde sa creada ceilaltu ca e mai "smecher"...

Sfat: Trezitiva!!!
Sus In jos
https://thunder.catsboard.com
™FastEX™
Membru de Onoare
Membru de Onoare
™FastEX™

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 1:41 am

Chef daca ziceam yo asa cv ma huiduiau toti:))
Sus In jos
n3oDyke

n3oDyke

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 2:05 am

Hai ca cred ca incepem in cearta

Hai gata Very Happy:P

Topic close Very Happy:P
Sus In jos
™FastEX™
Membru de Onoare
Membru de Onoare
™FastEX™

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 2:08 am

in loc sa-l inchizi scri ...aaa am uitat k nu sti cum=)))
Glumesc:D
Sus In jos
LiFe
Membru de Onoare
Membru de Onoare
LiFe

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 3:04 am

copii eu am punctat tot ce ati zis voi mai ales inger :

DOMENIU COSTA ........ si cine plateste ca doar nu-l lasama pe alfredo asa de izbeliste ( pun pariu c aiar incepeti cu " punem bani toti" si pana la urma facem cacatul praf)

SERVERUL NOSTRU NICI NU FUNCTIONEAZA INCA......... si voi va ganditi la comunitate

COMUNITATE ....... inseamna ca srv tau sa fie foarte cunoscut si ca multi sa vrea sa-si inscrie serverele pe domeniul nostru si la asta sa va ganditi in minim 1 an Wink

asa ca mai baieti treziti-va

inger nu te lua de varsta... facem pariu ca un copil de 5 ani e mai inteligent decat mayerwow?? si asa ca exemplu

daca te-ai nascut DESTEPT cresti destept
daca te-ai nascut PROST ramai prost pana la moarte

Si aceasta minunate declaratie ii apartine lui
.............................||
.............................||
.............................\./
Sus In jos
n3oDyke

n3oDyke

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 5:21 am

ma rog ...ce id mai are mayer Wink) ca vreau sa rad potin cu el Very Happy:P=))
Sus In jos
™FastEX™
Membru de Onoare
Membru de Onoare
™FastEX™

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 6:05 am

tiganu? habar nu am nu l-am mai vaz de mult pe mess!!!
Sus In jos
sDn^^^
Owner
Owner
sDn^^^

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 7:01 am

Daca sunteti asa de angrijorati de sv de ce nu punem toti mana dela mana si luam un HOST pe datorie... si facem un sv cu adevarat bun fara flood si asa mai departe am eu pe cineva care hosteaza redirecte smekere si de asta ma ocup eu numai ca nu ma cam tine Chess-ul sa platesc singur un host la, Laleagane....

Astept reply care sunt interesati dati add la id Thunders_idle si vorbim Wink
Sus In jos
fLr^

fLr^

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 10/08/2009
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 7:18 am

da .. punem mana de la mana si bem pe datorie
Sus In jos
LiFe
Membru de Onoare
Membru de Onoare
LiFe

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeMier Feb 24, 2010 9:40 pm

bagati-l la laleagane

daca dau 5- 10 lei pe luna e bine ?
Sus In jos
sDn^^^
Owner
Owner
sDn^^^

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeJoi Feb 25, 2010 10:45 am

Pana la urma vom vedea noi cum vom face si tot osa luam Host Wink
Sus In jos
LiFe
Membru de Onoare
Membru de Onoare
LiFe

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeSam Feb 27, 2010 1:32 am

stiu un prieten care are host cu 20 lei/luna Smile) vb serios...............si e lagu sa zic mic

daca luam un host de 50 lei iti dai semaa:))=)))
Sus In jos
sDn^^^
Owner
Owner
sDn^^^

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeSam Feb 27, 2010 9:39 am

mda,, ami dau seama ce host e ala.......
Sus In jos
LiFe
Membru de Onoare
Membru de Onoare
LiFe

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeSam Feb 27, 2010 2:00 pm

am aflat si cine e ala cu hostu de 20lei... adminul tau sandala
Sus In jos
TaNnY
Owner
Owner
TaNnY

Numarul mesajelor : 67
Data de inscriere : 22/07/2009
Localizare : buzau

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitimeSam Feb 27, 2010 6:35 pm

dupa ce sv va fi plin atunci se poate vorbi de comunitate..pana atunci e bne asa
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Idee -> cititi TOTI   Idee -> cititi TOTI Icon_minitime

Sus In jos

Idee -> cititi TOTI
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Thunders.idle.ro :: Thunders.idle.ro :: Sugestii Server-
Mergi direct la: